Ny blogg!

Hei. Dette er et forsøk på litt informasjon.

Tanken er å bruke den informasjonen vi får gjennom kommentarer til de enkelte bilder vi har i Facebookgruppa "Bodø før og nå". En del bygninger og steder rundt om i Bodø, har vi nå fått inn en mengde bilder og kommentarer til, og det er dette jeg her skal forsøke å gripe tak i, altså samle informasjon som er spredt rundt i gruppa i løpet av de årene vi har vært aktive.

Etter hvert som mine blogg-innlegg blir publisert, håper jeg på hjelp til å rette opp feil og ikke minst, flere relevante opplysninger som kan redigeres inn i innleggen i ettertid.

 

 

 

Anne Schjølberg Utrolig interessant og morsom tråd og FB-side! Jeg lærer så masse nytt om slekta mi, (jeg er barnebarn av Ragnar S.), og om gamle og nye Bodø, byen som mine foreldre alltid lengtet tilbake til, og snakket så mye om. BODØ før og nå er veldig bra👍

Arne Engmo En Elisabeth Bjelvin Solvold skrev en studentoppgave ved Bodø lærerhøgskole i 1990: "Solvold - en bygnings historie og fall 1878-1968.", men jeg har ikke funnet ut mer til nå.

 

  

 Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som  blogger eller har blogget før.Til meg, fra Blogg.no :) 🌅

 Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte  supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar