Bodø får førsteklasses restaurant

Håndverkerrestauranten åpnes over påske

Artikkel fra Nordlandsposten 1949

Det er jo ikke skryt når en sier at det nye Bodø som reiser seg av ruinene får et moderne og tids. messig preg.  Etter hvert rykker byens forskjellige firmaer inn i vakre i praktiske lokaler hvor publikum kan bys den beste service. Vi har fått flotte hoteller som helt ut tilfredsstiller tiden krav og nu skal også Bodø få en førsteklasses restaurant. Byen har i grunn manglet et slikt etablissement, men nu kommer det.

Over påske åpner håndverkerrestauranten og byen vil dermed få et sted som man kan være stolt av. Restauranten har fått et meget smakfullt og morsomt lokale i rotunden i den nye «Håndverkeren». Rammen enkel og tiltalende og det samme kan sies om utstyret. Man kan sitte i behagelige lave sofaer og lokalet har i det hele et intimt og koselig preg som gjør at publikum sikkert vil like seg der.

Ves siden av det egentlige restaurantlokale er det en mindre sal som kan brukes til kafe om dagen og om kvelden kan den leies ut til sluttede selskaper. Det er som kjent restauratør Arne Tveraabakk som skal drive håndverkerrestauranten. I ham har hånverkerforeningen fått en førsteklasses fagmann som øyensynlig også har de egenskaper som skal til for å drive et slikt etablissement på en tilfredsstillende måte.

Det er all grunn til å lykkeønske både foreningen og byen med dette tiltak og publikum vil også vise at det setter pris på det. Håndverkerrestauranten har alle chanser til å bli et yndet og søkt sted av Bodøfolk når de skal «gå ut» en kveld, og i rent turistmessig henseende er det av den største betydning at byen har en moderne og førsteklasses restaurant.

Nordlandsposten 13.april 1949

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar